Blog

Latest Industry News

Tohatsu Corporation start met de distributie van de nieuwe MFS140

Als oudste Japanse fabrikant van buitenboordmotoren blijft Tohatsu Corporation innovaties bieden bij het nastreven van buitenboordmotoren die zowel duurzaam als lichtgewicht zijn. De onlangs geïntroduceerde MFS140 is ontwikkeld op basis van de succesvolle MFS75-115-reeks.

De nieuwe MFS140 is ontworpen op basis van de technische filosofie van Tohatsu Corporation, “Simpliq Technology”, die tot doel heeft eenvoudige, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige buitenboordmotoren te creëren. “Wij geloven dat de MFS140 aan uw verwachtingen zal voldoen en u een geweldige vaarervaring zal bieden”, zegt Isami Hyuga, president van Tohatsu Corporation.

Uniek en als eerste in de branche 4-2-1 Performance Tuned uitlaatspruitstuk is ontworpen om koppel en acceleratieprestaties bij lage toerentallen te maximaliseren. De beste koppel/verplaatsingsverhouding in zijn klasse zorgt voor uitstekende prestaties voor alle soorten boten, van licht tot zwaar gewicht, plezier of commercieel gebruik. Bij bepaalde boottoepassingen zal de MFS140A vergelijkbaar presteren in vergelijking met zwaardere buitenboordmotoren van 150 pk die maar liefst 45 kg meer wegen.
MFS115A_3

 

Met een dynamisch ontwerp en verfijnde details, biedt de MFS140 een uitstekend koppel, verhoogde duurzaamheid, geoptimaliseerd gewicht en soepele werking. Onze nieuwste modellenreeks biedt topprestaties die u alleen met Tohatsu kunt ervaren.
Back to top