Blog

Latest Industry News

Tohatsu Corporation kondigt de nieuwste toevoeging aan: MFS25/30D

De Japanse fabrikant van buitenboordmotoren, Tohatsu Corporation, heeft aangekondigd dat ze de volgende generatie van 25/30 pk 4-taktmotoren aan zijn modellengamma zullen toevoegen.
“We zijn zeer verheugd om ons geheel nieuwe, opnieuw ontworpen MFS25/30D 4-takt model te introduceren”, zegt Isami Hyuga, President van Tohatsu Corporation. “Tohatsu heeft jaren besteed aan het ontwikkelen en optimaliseren van deze modellen om de vraag van onze klanten te overtreffen.”

“Het geheel nieuwe MFS25/30D-model is de lichtste driecilinder in zijn klasse en is ontworpen voor een verscheidenheid aan vaartoepassingen. We zijn erin geslaagd het gewicht met bijna 20% te verminderen ten opzichte van zijn voorganger”, zegt Hyuga.
Het revolutionaire ontwerp zorgde voor een dramatische gewichtsvermindering zonder in te boeten aan hoge prestatieniveaus.

Uniek aan de MFS25/30D is dat Tohatsu de stuurknuppel opnieuw heeft ontworpen met een stopschakelaar, een viertraps trollingsnelheidsregelsysteem vanaf 750 tpm, vooruit – neutraal – achteruit shifter en aanpassing van de gasfrictie. Bepaalde modellen hebben ook een elektrische startknop en een elektrische trim- en opklapschakelaar. Tohatsu’s multifunctionele stuurknuppel is ook beschikbaar voor meerdere modelopties. De multifunctionele stuurknuppel is uitgerust met 3-standen hoogteverstelling met optioneel accessoire voor een extra 4-standen hoogteverstelling. Zowel de standaard als de multifunctionele stuurknuppel hebben een regelfunctie voor de trollingsnelheid. Er zijn ook modellen met afstandsbediening beschikbaar.

MFS25/30D-modellen zijn ontworpen voor een breed scala aan boottypes, zoals opblaasbaar, RIB, aluminium vissen, FRP en/of ponton. De MFS25/30D is verkrijgbaar in Tohatsu Aqua Marine Blue en Beluga White, meerdere schachtlengtes en opties voor helmstok of afstandsbediening en voldoet aan elke configuratie die u nodig heeft voor uw boot.

Het nieuwste model MFS25/30D gaat wereldwijd in première op Miami International Boat Show 2022 en zal in de late zomer van 2022 op de markt komen.

Back to top