De Japanse fabrikant van buitenboordmotoren, Tohatsu Corporation, heeft aangekondigd dat ze de volgende generatie van 25/30 pk 4-taktmotoren aan zijn modellengamma zullen toevoegen.
“We zijn zeer verheugd om ons geheel nieuwe, opnieuw ontworpen MFS25/30D 4-takt model te introduceren”, zegt Isami Hyuga, President van Tohatsu Corporation. “Tohatsu heeft jaren besteed aan het ontwikkelen en optimaliseren van deze modellen om de vraag van onze klanten te overtreffen.”

“Het geheel nieuwe MFS25/30D-model is de lichtste driecilinder in zijn klasse en is ontworpen voor een verscheidenheid aan vaartoepassingen. We zijn erin geslaagd het gewicht met bijna 20% te verminderen ten opzichte van zijn voorganger”, zegt Hyuga.
Het revolutionaire ontwerp zorgde voor een dramatische gewichtsvermindering zonder in te boeten aan hoge prestatieniveaus.

February 21, 2022

News Release

Tohatsu Corporation Announces the Newest Addition: MFS25/30D

Japanese outboard motor manufacturer, Tohatsu Corporation, has announced that they will add the next generation of 25/30 horsepower 4-stroke engines to its model line-up.

“We are extremely excited to introduce our all new, re-designed MFS25/30D 4-stroke model,” says Isami Hyuga, President of Tohatsu Corporation. “Tohatsu has spent years developing and optimizing these models to exceed our customer demand.”

“The all new MFS25/30D model is the lightest 3-cylinder in its class and is engineered to fit a variety of boating applications. We have managed to cut down the weight by almost 20% from its predecessor”, says Hyuga.
The revolutionary design allowed for a dramatic weight reduction without sacrificing high performance levels.

Unique to the MFS25/30D, Tohatsu has redesigned the tiller handle to include [...]

Als oudste Japanse fabrikant van buitenboordmotoren blijft Tohatsu Corporation innovaties bieden bij het nastreven van buitenboordmotoren die zowel duurzaam als lichtgewicht zijn. De onlangs geïntroduceerde MFS140 is ontwikkeld op basis van de succesvolle MFS75-115-reeks.

De nieuwe MFS140 is ontworpen op basis van de technische filosofie van Tohatsu Corporation, “Simpliq Technology”, die tot doel heeft eenvoudige, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige buitenboordmotoren te creëren. “Wij geloven dat de MFS140 aan uw verwachtingen zal voldoen en u een geweldige vaarervaring zal bieden”, zegt Isami Hyuga, president van Tohatsu Corporation. MFS115A_1 MFS115A_2 Uniek en als eerste in de branche 4-2-1 Performance Tuned uitlaatspruitstuk is ontworpen om koppel en acceleratieprestaties bij lage toerentallen te maximaliseren. De beste koppel/verplaatsingsverhouding in zijn klasse zorgt voor uitstekende prestaties voor alle soorten boten, van licht tot zwaar gewicht, plezier of commercieel gebruik. Bij bepaalde boottoepassingen zal de MFS140A vergelijkbaar presteren in vergelijking met zwaardere buitenboordmotoren van 150 pk die maar liefst 45 kg meer [...]
    Back to top