Schermafbeelding 2023-04-03 201546

Ons verhaal

De boot is een geestverwant van de zee, de rivier en het meer. Boten dompelen je onder in de natuur en navigeren je naar onvergetelijke ervaringen. En de buitenboordmotor maakt dit allemaal mogelijk. Buitenboordmotoren zijn veel meer dan alleen de specificaties. Een echt geweldige motor levert het allemaal: prestaties, veiligheid en ultiem gebruiksgemak. Daarom blijven we onszelf altijd de essentiële vragen stellen over wat een geweldige motor maakt. Dat doen we al sinds 1922, toen luchtvaartingenieur Masuzo Takata, Tohatsu oprichtte. Keer op keer hebben de innovaties van Tohatsu golven veroorzaakt die de wereld veranderen.

Neem bijvoorbeeld de Tohatsu-motorfiets, die met
zijn compacte motor de branche domineerde. Of Tohatsu-buitenboordmotoren, gebouwd met onze unieke directe-injectietechnologie, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de milieuprestaties. We
zijn compromisloos in ons streven naar buitenboordmotoren die zowel duurzaam als zo
licht mogelijk zijn. We streven naar ultieme kwaliteit om een inspirerende motorervaring te bieden. Dit
is onze belofte: een meer verfijnde en stimulerende vaarervaring bieden. 

2017-tohatsu-new-logo-design

De Tohatsu Blue Wings roept het beeld op van de zeehavik, een vogel die over de oceanen van de wereld zweeft. De cirkel stelt de zee voor. De vleugels van de zeehavik die hem overstijgen symboliseren de Tohatsu-innovatie, de baanbrekende ideeën die actie inspireren die het conventionele overstijgt.

Wind is de stroom van het leven. Soms kan het zelfs de wereld veranderen. We willen dat mensen overal de wind van de vleugels van Tohatsu kan voelen. We gieten onze passie in elk detail om mensen over de hele wereld een slimmere en spannendere vaarervaring te bieden.

Simpliq technology

We streven ernaar om de ultieme vaarervaring te bieden door buitenboordmotoren te leveren die eenvoudig, gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit zijn.

Technologie Ontworpen voor de ultieme vaarervaring.

We streven ernaar om de ultieme vaarervaring te bieden door buitenboordmotoren te leveren die eenvoudig, gebruiksvriendelijk en van uitstekende kwaliteit zijn. Simpliq™-technologie belichaamt de technologische filosofie van Tohatsu. Simpliq™ Technology, genoemd naar de integratie van eenvoud, interface en kwaliteit, is het resultaat van voortdurende technologische innovatie, gevoed door het streven naar niets minder dan het allerbeste.

Dealers

Gebruik onze Dealer-finder om gemakkelijk een dealer te vinden bij u in de buurt!